Startside

Seneste nyt fra ELT

Master Comp

ELT har genskabt lyden af nogle af de mest benyttede engelske masterkompressorer gennem tiderne. Der er tilføjet et variabelt filter i sidechain'en, som gør, at lave frekvenser slipper igennem uden at blive limiteret. Det er især effektivt på bas og stortromme, så man får den karakteristiske 'diskolyd' med hovedvægt på bunden. Læs mere.EQ2A

ELBERG EQ2A er en stereoequalizer bygget på monoversionen i ELBERG 1073. Den har et 12 dB/oktav low cut filter med variabel frekvens fra 40 til 400 Hz, og de fire bånd er klassiske i deres opbygning. Low og Hi shelf er Baxandall princippet med Low frekvenser på 40, 80, 120 og 240 Hz og Hi frekvenser på 5, 7,5, 10 og 15 kHz. Læs mere.


HP4

ELBERG HP4 er en hovedtelefonforstærker med udgange til fire hovedtelefoner, hver med kontrol af volumen, panorering/balance, mono og HI- og LO EQ. Læs mere.


1073

Den legendariske 1073 mikrofonforforstærker her i en version fra ELT med lyd af 70'erne og opdateret equalizer. Læs mere.


Rodekassen

ELT fremstiller, foruden de bredere produkter, også forskellige apparater i meget små serier. For at holde prisen nede, er silketryk sparet væk og erstattet af printede labels. Til gengæld er der bestemt ikke sparet på noget indeni. Læs mere.


MC10B
ELT lancerer MC10B, der er en ultrapræcis monitor controller, som muliggør lytning på ét eller flere af seks stereo signaler på ét eller flere af fire højttalersæt (via eksterne effektforstærkere). Problemet med ’tracking error’ (forskel på venstre og højre kanal ved varierende lytteniveau) er bragt ned på under 0,05 dB (typisk 0,01 dB). Dette gælder også hovedtelefonudgangen. Læs mere.


HM12
ELBERG HM12 er en high output hovedtelefonmixer med otte mono- og fire stereoind- og udgange. Monoindgangene har panoreringskontrol, og stereoindgangene en monoknap. På masteren kan en tovejs EQ indkobles. Mastervolumen føder jackbøsningen til hovedtelefon. Læs mere.ELBERG i DR's redigeringssuiter
DR har installeret 13 MP2 og 13 MC10B i redigeringssuiter i DR Byen.